02-6735146
דרך בית לחם 99 ירושלים

הרשמה לחדשות ועדכונים

x

מקרר סמסונג Samsung RB33T3104GR

מקרר 120 ס"מ סמסונג Samsung RB33T3104GR
יצרן:
התקשר לקבלת מחיר
תמונות להמחשה בלבד. ט.ל.ח

מקרר מקפיא תחתון דגם RB33T3104GR סמסונג Samsung
מקרר הפוך Bespoke מותאם למטבח קו אפס
סדרת BESPOKE היוקרתית , בעלת חזית זכוכית מחוסמת הניתנת להחלפה
Digital Inverter – מדחס אינוורטר BLDC ללא פחמים לחסכון מרבי בצריכת חשמל ואמינות לאורך שנים, אחריות של 10 שנים למדחס דיגיטל אינוורטר
Kitchen Fit Design – המקרר בעל דלתות מקרר שטוחות הנפתחות בזווית של 90 מעלות המתאימות להתקנה קו אפס במטבח עומק 70 ס"מ.
Space Max – בלעדי לסמסונג – טכנולוגיה המאפשרת הגדלת נפח המקרר ללא הגד
לת מידות חיצוניות של המקרר ע"י שימוש בחומרי בידוד מתקדמים ועוזרת להפחתת צריכת האנרגיה עד %10
פונקציית שבת מובנת באישור המכון המדעי הטכנולוגי להלכה – לחיצה רציפה של 10 שניות על כפתור Fridge ( לביטול יש ללחוץ 3 שניות)
Hidden Digital Display – צג דיגיטלי מעוצב מעל הדלתות עם כפתורי טאץ' לשליטה על מערכות המקרר
Silver Nano – בלעדי לסמסונג – טכנולוגיה המונעת ומחסלת ב- 99% התפתחות בקטריות, מונעת היווצרות ריחות לא נעימים במקרר ושומרת על אורך חיי המדף של המוצרים.
Twist Ice Maker – מתקן קרח חצי אוטומטי
MultiFlow – טכנולוגיית פיזור אויר בתא הקירור ובתא ההקפאה. מערכת פיזור האויר Multi Flow מפזרת את האויר הקר בתא הקירור ובתא ההקפאה באופן שווה ואחיד.

תכונות נוספות:
LED תאורת במקרר לחסכון מרבי באנרגיה ותאורה בהירה.
מגירות ומדפים נשלפים לגישה נוחה במקרר ובמקפיאים
מדפי זכוכית מחוסמת.
מגירות אחסון מחוזקות בדלתות המקרר.
דלת ניתנת להפיכה
צריכת אנרגיה שנתית: 372 קוט"ש
דירוג אנרגטי: B

נפחים:
נפח כללי: 352 ליטר
תא קירור: 239 ליטר
תא הקפאה: 113 ליטר
נפח אחסון נטו תא קירור: 232 ליטר
נפח אחסון נטו תא הקפאה: 100 ליטר

צבע הזכוכית:
GR – אפור סאטן

צבעים אופציונליים:
זכוכית: כחול נייבי, ורוד פנינה, לבן סאטן
מתכת: אפור פחם

מידות:
גובה: 185 ס"מ
רוחב: 59.2 ס"מ
עומק: 68 ס"מ עומק גוף: 61 ס"מ
מעבר דלת מינימלי: 62 ס"מ
אופציה בתשלום ניתן להתקנה עם קיט חיבור עם דגמים הבאים:
RF70T9113**, RR39T7415GR, RB33T3104GR, RZ32T7405GR
במקרה של חיבור שתים או שלוש יחידות. נדרש להכין שקע חשמל נפרד לכל יחידה

מתעניין במוצר

  

*
*
*
*